Casual dating: Wat is het en op welke datingsites kan het? (2024)

Spanning en plezier beleven tijdens het daten zonder verantwoording en zonder verplichtingen te hebben. Het is iets wat veel mensen willen en het klinkt misschien voor jou uitdagend. De term casual dating hoor je steeds meer in Nederland. Maar wat is het precies en welke datingsites zijn voor casual dating bedoeld? In dit artikel lees je wat casual dating is, welke datingsites voor casual dating bedoeld zijn en wat de voordelen en veelgemaakte fouten bij casual dating zijn. We vertellen je op het einde ook wat de verschillen met andere soorten relaties zijn.

Wat kun je in dit artikel lezen?
  1. Wat is casual dating?
  2. Welke datingsites zijn voor casual dating?
  3. Voordelen van casual dating
  4. Meest gemaakte fouten met casual dating
  5. Verschil tussen casual dating en open relatie
  6. Verschil met friends with benefits
  7. Is casual dating iets voor mij?

Wat is casual dating?

Wellicht zijn er een paar lezers die geen idee hebben wat casual daten is. Daarom lees je hier eerst wat casual dating is.

Casual dating is daten zonder dat er een volledige relatie ontstaat. Casual daten is meer gericht op spanning en avontuur. Als we het over casual daten hebben, is alles minder serieus dan bij een relatie. Personen die een casual relatie hebben hoeven zich niet aan regels te houden. Bij een casual relatie leef je een eigen leven en hoef je je geen zorgen te maken over de ander. Je hoeft niet elke dag of elke week contact te hebben en je kunt helemaal zelf bepalen wanneer jullie contact hebben en elkaar zien.

Casual dating is de ideale weg wanneer je niet gebonden wil zijn aan een persoon, maar wel regelmatig wil afspreken met dezelfde persoon.

Casual dating is anders dan seksdating. Bij seksdating gaat het puur om de seks en het fysieke aspect. Met seksdating spreek je af, je doet de daad en je gaat weer weg. Dat is anders dan bij casual daten, bij casual daten ga je gewoon op date, maar de bedoeling is anders. Je hebt niet veel verwachtingen voor de toekomst omdat er geen regels zijn, je ziet elkaar en je ziet wel waar het op uitdraait.

Lees ook:Wat is cougar dating?

Welke datingsites zijn voor casual dating?

Wil je casual daten? Op de onderstaande datingsites maak je de meeste kans om een casual date te vinden. De onderstaande datingsites zijn speciaal voor personen bedoeld die op zoek zijn naar een casual date.

Novamora – beste datingsite voor casual dating

Op zoek naar een casual date? Dan maak je op Novamora de meeste kans! Novamora is de beste datingsite voor casual dating. Dankzij een uitgebreide zoekfilter vind je snel leden die bij je passen en waarmee je een casual date kunt hebben. Zie je een leuk iemand? Dan kun je direct een berichtje sturen.

Novamora is een populaire datingsite in Nederland. Dagelijks melden duizenden nieuwe leden zich aan. Novamora adverteert veel op radio, tv en reclameborden waardoor de datingsite erg populair is geworden.

Je kunt daten met een gerust hart. Novamora is een erg veilig datingsite. Je kunt je inschrijven met een zelfgekozen profielnaam en je e-mailadres blijft geheim voor andere leden.

Gratis aanmelden op Novamora!

Ondeugend daten – gemakkelijk casual dates vinden

Ondeugend Daten maakt het veel gemakkelijker om casual contacten te leggen met andere mensen. Wanneer je op zoek bent naar een casual date heb je veel kans om die op Ondeugend Daten te vinden. Op Ondeugend Daten vind je binnen de kortste keren een casual relatie.

Ondeugend Daten is veilig, anoniem en discreet. Je kunt anoniem gebruik maken van de datingsite zolang je wil. Je e-mailadres blijft altijd geheim voor andere leden en net zoals Novamora en C-date maakt Ondeugend Daten geen gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Alle profielen op de datingsite zijn echt. Fair play is het motto van Ondeugend Daten.

Gratis aanmelden op Ondeugend Daten!

C-date – de grootste datingsite in casual dating

C-date is de grootste datingsite voor casual dating. Dagelijks melden meer dan 25 000 nieuwe leden zich aan op C-date en de datingsite telt wereldwijd meer dan 36 miljoen leden.

Op C-date vind je snel leden waarmee je een casual relatie kunt beginnen. Daarnaast heb je veel kans om daadwerkelijk een casual date te vinden, want 72% van de leden vindt wat hij of zij zoekt.

C-date is een erg veilige datingsite waarop je anoniem kunt communiceren. Zo kun je gebruik maken van bijnamen en kun je op een veilige manier foto’s uitwisselen. Daarnaast maakt C-date gebruik van een beveiligde verbinding waardoor je kunt daten met een gerust hart.

Gratis aanmelden op C-date!

Victoria Milan – gemakkelijk een casual date vinden

Wanneer je op zoek bent naar een casual date is de datingsite Victoria Milan een aanrader. Victoria Milan is de nummer 1 Nederlandse datingsite die bedoeld is om buitenechtelijke affaires of spannende dates te vinden.

Op Victoria Milan vind je op een veilige en anonieme manier een casual date. De datingsite spant zich in op het gebied van veiligheid en anonimiteit. Zo maakt Victoria Milan gebruik van een beveiligde verbinding en heeft het speciale tools ontwikkeld om anoniem te blijven.

Victoria Milan telt meer dan 300 000 leden in Nederland die op zoek zijn naar spannende avonturen en casual dates. Meld je volledig gratis aan op Victoria Milan!

Gratis aanmelden op Victoria Milan!

Mysecretdate – voor alles wat spannend en ondeugend is

De datingsite Mysecretdate staat voor alles wat spannend en ondeugend is. Je zult op Mysecretdate dus ongetwijfeld een casual date vinden. Of je nu single bent of een relatie hebt, Mysecretdate zegt dat jouw droom werkelijkheid wordt.

Het duurt niet lang voordat je op Mysecretdate een casual date hebt gevonden. Eerst maak je een profiel aan en dat kan volledig anoniem. Je profiel wordt niet weergegeven in zoekmachines. Vervolgens ga je op zoek naar leden die bij je passen en stuur je een berichtje om een spannende date af te spreken. Zo vind je gemakkelijk een casual date of een spannend avontuurtje.

Gratis aanmelden op Mysecretdate!

Voordelen van casual dating

Wanneer je niet op zoek bent naar een relatie, maar wel regelmatig wilt afspreken met dezelfde persoon, is casual daten de perfecte uitkomst. Het grootste voordeel van casual dating is dat er geen regels zijn. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de persoon waarmee je een casual relatie hebt en je kunt zelf bepalen wanneer jullie afspreken. Bovendien hoef je niet elke dag contact te hebben met je casual date en ook geen verantwoording af te leggen.

Een ander voordeel is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst. Tijdens casual daten zie je wel wat het wordt en waar het op uitdraait.

Meest gemaakte fouten met casual dating

Casual dating wordt steeds populairder in Nederland. Dat is te merken aan het aantal nieuwe leden op datingsites voor casual dating. Maar hoe populairder casual dating wordt, hoe meer fouten er worden gemaakt. We hebben uitgezocht wat de meest gemaakte fouten zijn bij casual dating om jou te beschermen tegen die fouten.

Een veel gemaakte fout met casual dating is dat je gevoelens krijgt voor de andere persoon. Vooral vrouwen hebben snel de neiging om een emotionele band te vormen en gevoelens voor iemand te krijgen. Wanneer je gevoelens voor iemand krijgt, ligt al snel een serieuze relatie op de loer in plaats van een casual relatie. Het kan ook voorkomen dat jij gevoelens voor iemand hebt, maar die persoon geen gevoelens voor jou heeft. Dat is natuurlijk erg pijnlijk en om die fout te overkomen is het beter om geen gevoelens voor iemand te krijgen.

Een andere veel gemaakte fout met casual dating is dat je met een seksueel getinte openingszin een gesprek start op een casual datingwebsite. Dat moet je dus absoluut niet doen. Casual dating lijkt op seksdating, maar dat is het zeker niet.

De laatste veel gemaakte fout is dat je direct wil afspreken. Dat is ook niet de bedoeling met casual dating. Een blinddate kan natuurlijk leuk zijn, maar dat is niet de bedoeling van casual dating. Het is beter om eerst een tijdje online contact te hebben voordat je een casual date hebt.

Verschil tussen casual dating en open relatie

Casual dating en open relatie lijken erg op elkaar en veel mensen weten niet wat het verschil is tussen die twee soorten relaties. Casual daten is niet hetzelfde als een open relatie. Bij een open relatie is er sprake van een verbondenheid tussen personen en is er sprake van een liefdesrelatie. Daarnaast heb je in een open relatie regels waaraan je je moet houden en spreek je elkaar regelmatig. Van dat alles is geen sprake bij casual dating. Met casual daten is er geen sprake van verbondenheid en heb je geen regels waaraan je je moet houden.

Verschil met friends with benefits

Friends with benefits en een casual date worden soms door elkaar gehaald, maar tussen die soorten relaties zijn ook grote verschillen. Friends with benefits is voor de langere termijn en mensen kunnen bijvoorbeeld al een paar jaar vrienden zijn voordat er een seksuele relatie ontstaat als vrienden. Bovendien eindigt friends with benefits vaak als de ene een relatie krijgt of als er een relatie ontstaat tussen de personen.

Daarnaast is casual dating bedoeld voor één of hooguit een aantal spannende dates, dat is niet zo bij friends with benefits.

Is casual dating iets voor mij?

Voordat je begint met casual dating is het slim om goed na te denken of het wel iets voor jou is. Een casual date is leuk als jullie beide dezelfde intentie hebben en het is niet de bedoeling dat je gevoelens voor elkaar krijgt.

Als je meer op zoek bent naar iets serieus, is casual dating niet voor jou. Je kunt dan beter op zoek gaan naar een open relatie. Ben je op zoek naar iets weinig serieus waarbij je niet aan een persoon gebonden bent, maar wel regelmatig afspreekt, dan is casual dating iets voor jou.

Is casual dating iets voor jou? Ga dan op zoek naar een casual date op één van de bovengenoemde datingsites. Op de 5 bovenstaande datingsites vind je snel en gemakkelijk een casual date en ga je veel plezier beleven.

Casual dating: Wat is het en op welke datingsites kan het? (2024)

References

Top Articles
The BEST No Knead Bread Recipe! | Gimme Some Oven
Bierock (Runza) Recipe, How to Make Bierocks - Baker Bettie
3 Tick Granite Osrs
How To Fix Epson Printer Error Code 0x9e
Cold Air Intake - High-flow, Roto-mold Tube - TOYOTA TACOMA V6-4.0
Time in Baltimore, Maryland, United States now
Room Background For Zepeto
Truist Park Section 135
7543460065
Vocabulario A Level 2 Pp 36 40 Answers Key
Dark Souls 2 Soft Cap
Derpixon Kemono
Vardis Olive Garden (Georgioupolis, Kreta) ✈️ inkl. Flug buchen
Alaska Bücher in der richtigen Reihenfolge
Power Outage Map Albany Ny
REVIEW - Empire of Sin
Craigslist Boats For Sale Seattle
Amelia Bissoon Wedding
Sarpian Cat
Pvschools Infinite Campus
Oro probablemente a duna Playa e nomber Oranjestad un 200 aña pasa, pero Playa su historia ta bay hopi mas aña atras
Dutchess Cleaners Boardman Ohio
Telegram Scat
Char-Em Isd
Spectrum Field Tech Salary
Me Cojo A Mama Borracha
Vistatech Quadcopter Drone With Camera Reviews
Vanessawest.tripod.com Bundy
Abby's Caribbean Cafe
Vera Bradley Factory Outlet Sunbury Products
Pulitzer And Tony Winning Play About A Mathematical Genius Crossword
8002905511
Wolfwalkers 123Movies
A Small Traveling Suitcase Figgerits
Upstate Ny Craigslist Pets
42 Manufacturing jobs in Grayling
Austin Automotive Buda
Skyrim:Elder Knowledge - The Unofficial Elder Scrolls Pages (UESP)
Duff Tuff
Labyrinth enchantment | PoE Wiki
Pensacola Cars Craigslist
Me Tv Quizzes
Tryst Houston Tx
Trivago Anaheim California
Powerboat P1 Unveils 2024 P1 Offshore And Class 1 Race Calendar
Crigslist Tucson
A jovem que batizou lei após ser sequestrada por 'amigo virtual'
Great Clips Virginia Center Commons
Ics 400 Test Answers 2022
Obituaries in Westchester, NY | The Journal News
Booked On The Bayou Houma 2023
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated:

Views: 6385

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.