Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (2024)

Index
  1. Várható termékek
    1. Galaxy Z hajtás6
    2. Galaxy z flip6
    3. Galaxy Watch 7
    4. Galaxy Watch7 Ultra
    5. Galaxy gyűrű
    6. Galaxy Buds3 és Buds3 Pro
  2. hol kell nézni
    1. A Youtube-on
    2. Samsung közösségi hálózatok

Termékeinek második félévi bevezetéséhez Samsung a francia fővárost választotta a következő nagy esemény helyszínéül. O Galaxy Unpacked Paris 2024 10. július 2024-én, brazil idő szerint 10 órától kerül sor és a showmetech megtanítja, hogyan nézheti meg első kézből a kilövéseket. Szó lesz arról is, hogy egyes kiszivárogtatások szerint mit lehetne bemutatni.

Várható termékek

A Samsung egy olyan cég, amely soha nem kommentálja új termékeivel kapcsolatos kiszivárogtatásokat, de az információ körülbelül hetekkel a nagy esemény előtt elérhetővé válik az interneten. Nézze meg, mit találgatnak a cég új összehajtható okostelefonjairól, okosóráiról és még a cég okosgyűrűjéről is Galaxy gyűrű.

Galaxy Z hajtás6

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (1)

Nagyszerű fénypontja az eseményeknek Samsung az év második felében történik, ami az egyik legtöbbet spekulált változás a Galaxy Z hajtás6 A szerkezetben benne van: várhatóan a Galaxy S24 Ultra-hoz hasonlóan a Samsung új, összehajtható okostelefonjának erősebb változata is titán testet kap majd. Ezenkívül több téglalap alakú éle is lehet, nagyobb ellenállást és könnyedséget biztosítva.

Ha bármilyen változásra számít a belső képernyőn, hagyja félre ezt a gondolatot: a Galaxy Z Fold6-nak ugyanazzal a 7,6 hüvelykes belső képernyővel kell folytatódnia, de 2.160 × 1.856 felbontású Dynamic AMOLED panellel kell rendelkeznie. Az OLED panelre frissített külső képernyő 6,3 hüvelykes lesz (0,1 hüvelykes erősítés az előző verzióhoz képest), 2.376 × 986 felbontással.

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (2)

Egy másik nagy változás (és ez, nagyon várt) történhet a kamerákban. A feltételezések szerint az összecsukható okostelefon új generációja a Samsung 50 MP-es fő kamerával, 12 MP-es ultraszéles látószögű kamerával és 10 MP-es teleobjektív kamerával rendelkeznek. A szelfi objektíveken nem várható változás: a nagyobb képernyőn az előlapi kamera egy 4 MP-es objektív legyen, és egy másik 10 MP-es objektív kerüljön a külső oldalra.

A pletykák szerint Ultra változatot is bemutatnak majd Samsung és ennek a modellnek 200 MP-es fő kamerája is lehet, ami még közelebb hozza a Galaxy S sorozathoz hasonló élményt. Galaxy AI.

A készülék akkumulátorát nem szabad megváltoztatni: 4.400 mAh-snak kell lennie, és akár 25 W-ig támogathatja a vezetékes töltést, ugyanazt, amit a Galaxy Z hajtás5. Az eszközt Android 14-el és a Samsung One UI új verziójával kell elindítani. A vállalatnak be kell tartania azt az ígéretét, hogy frissíti prémium készülékeit akár 7 évig.

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (3)

Példaként a korábbi évek elindításait követve, ugyanaz a processzor Snapdragon 8 Gen 3 Galaxy S24 Ultra készülékhez jelen kell lennie a Galaxy Z hajtás6. A készülék 8-12 GB RAM és 256 GB, 512 GB és 1 TB belső tárhely között választható.

Menjünk az árakra? A feltételezések szerint a Galaxy Z Fold6 256 GB-tal és 8 GB RAM-mal 1999 USD-ba kerülhet (közvetlen átalakítás esetén 11.159 XNUMX R$).

Összehasonlításképpen a Galaxy Z Fold5 Brazíliában került piacra, ajánlott ára 13.799 XNUMX R$-tól kezdődik, de manapság már 10.390 dollár az Amazonon a legteljesebb változatban (1 TB belső tárhely és 12 GB RAM).

Galaxy z flip6

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (4)

A legtöbb változás látható a Galaxy Z hajtás6 -on látható Galaxy z flip6: az új készüléknek titán szerkezetűnek is kell lennie, amitől könnyebb és ellenállóbb lesz. A képernyők nem változhatnak: a legkisebb képernyő 3,4 hüvelykes (748×720) maradjon, kinyitva pedig 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es frissítési frekvenciájú képernyőt kap a készülék.

Ebben a modellben a kamerák jelenthetik a legnagyobb változást: a pletykák szerint 50 MP-es főkamerát kap a modell, de az is megeshet, hogy egy 12 MP-es ultraszéles látószögű objektívet választ majd a gép. Samsung. A belső képernyőn lévő szelfi kamera legyen 10 MP, nincs változás a 2023-as modellhez képest.

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (5)

Továbblépve a belső részletekre, az általa választott processzorra Samsung ehhez a modellhez is a Snapdragon 8 Gen3. A modellnek lehetnek 256 GB vagy 512 GB belső tárhellyel rendelkező változatai, és mindkét változatban 8 GB RAM lesz.

Az akkumulátornak még nagyobbnak kell lennie: 4.000 mAh lesz Galaxy z flip6300 mAh erősítéssel. A vezetékes töltés 25 W-os lehet, és támogatni fogják a vezeték nélküli, feltételezések szerint 15 W-os töltést. Feltétlenül nézze meg nálunk vélemény a Galaxy Z Flip5-ről 2023-ban jelent meg.

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (6)

Az árhírek szerint a legegyszerűbb, 256 GB belső tárhellyel rendelkező változat 1.100 USD-ba kerülhet (közvetlen átalakítás esetén 6.242 R$).

Összehasonlításképpen a Galaxy z flip5 7.999-ban 2023 R$-tól kezdték el árulni, és manapság már megvásárolható 3.589 USD legteljesebb változatában ben Magalu.

Galaxy Watch 7

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (7)

A párizsi Samsung eseményre két okosóra modell várható: Galaxy Watch 7 e Galaxy Watch7 Ultra. Az általa választott processzor Samsung a Exynos W1000, a cég első saját gyártású, három nanométeres architektúrájú processzora.

Az új okosórák várhatóan 2 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel fognak megjelenni (a Galaxy Watch6-on látott duplája), beleértve az előző generációkban látott alapokat: vérnyomás monitorozás, testösszetétel mérés, funkciók EKG monitorozás, fitnesz monitorozás , oxigéntelítettség monitorozás, alvásfigyelés és hőmérséklet monitorozás.

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (8)

A Watch7 2023-as modellhez viszonyított változásai inkább belsőek, mint külsőek: a pletykák szerint a modellnek 40 mm-es (1,3 hüvelykes képernyővel, fekete, zöld és krém színben) és 44 mm-es (1,5 hüvelykes) tokkal kell rendelkeznie. , zöld és ezüst színben), a Bluetooth és a 4G natív támogatásával egyes változatokban. Néhány kiszivárgott fotó azt is jelzi, hogy a dobozok alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készültek.

Az akkumulátornak 300 mAh-nak kell lennie a 40 mm-es modellnél, és 425 mAh-snak a 44 mm-es modellnél. Mindkét modellnél jobb energiahatékonyságot várunk, mert még a Galaxy Watch6 Classic Két napig nem lehet áramtalanítani.

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (9)

Az árakról: technológiai fórumokon azt mondják, hogy a 40 mm-es modell ára 275 USD (közvetlen átalakítás esetén 1.534 R$), a 44 mm-es pedig 300 USD (közvetlen átalakítás esetén 1.674 R$) lesz.

Galaxy Watch7 Ultra

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (10)

Továbblépve az utódjára Galaxy Watch6 Classic, a szivárgások azt jelzik, hogy a valószínűleg 47 mm-es tok anyaga titán lesz (ugyanaz az anyag, mint az Apple Watch Ultra). A másik nagy különbség az 1,5 hüvelykes képernyő csúcsfényességében van, aminek el kell érnie a 3.000 nit-et. Az első kiszivárgott fotók azt mutatják, hogy a forgó korona ezen a modellen van.

A processzor Exynos W1000 is várható, valamint a feltételezések szerint a modell 590 mAh-s akkumulátorral rendelkezik majd. A modell 2 GB RAM-mal és további 32 GB belső tárhellyel rendelkezhet.

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (11)

A Galaxy Watch7 Ultra Bluetooth-os verziója várhatóan nem fog megjelenni Samsung, de a modellnek minden bizonnyal rendelkeznie kell valami exkluzív megfigyelő szolgáltatással, mivel egyes pletykák szerint az órában lesz egy érzékelő a vércukorszint mérésére, ami a cukorbetegek számára elengedhetetlen.

Ha már az árról beszélünk, a szivárgások azt jelzik, hogy a jövő legteljesebb okosórája Samsung ára 650 USD (közvetlen átváltás esetén 3.627 R$). Elhiszed, hogy ez megéri? Mondd el nekünk Megjegyzés!

Galaxy gyűrű

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (12)

Opcióként azoknak, akik nem szeretnének okosórát vagy karkötőt viselni, a Galaxy gyűrű az egyik legjobban várt termék a kiállításon bemutatott termékek között Galaxy Unpacked 2024 Paris. Nálunk volt a a modell első előnézete a Galaxy S24 sorozat bemutatóján, és majdnem egy hónappal később ő is megjelent az MWC 2024-en.

Öt hónappal később már csak néhány nap van hátra a cég okosgyűrűjének hivatalos bejelentésétől. Samsung. Állítólag a modell autonómiával rendelkezik majd a testhőmérséklet monitorozására, a pulzusszám mérésére, valamint a stresszszint mérésére és még a horkolás észlelésére is, de a mobiltelefont mikrofonként használja (ahogy ez már a Galaxy Watch esetében is megtörténik).

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (13)

Az FCC, egy amerikai szabályozó ügynökség (amely a brazil Anatelhez hasonló szervezet) tanúsító dokumentumaiból kiderült, hogy a készüléket legalább három méretben és három színben (fekete, ezüst és arany), akkumulátorral (17 mAh, 18,5) fogják piacra dobni. .22 mAh és 9 mAh) választásától függően. Ugyanezek az adatok azt jelzik, hogy a modell akkumulátorának akár XNUMX napig is működnie kell egy feltöltéssel, de ez természetesen nagyban függ a használattól.

Az árról keveset tudni, de a feltételezések szerint a Galaxy Ring 300 és 350 dollár között lesz (1671 és 1950 R$ között), ugyanannyiba, mint fő versenytársa, a Oura gyűrű.

Galaxy Buds3 és Buds3 Pro

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (14)

A Samsung bemutatták a magukét Buds 2 és Buds2 Pro 2022 augusztusában, és azóta csak a piacra dobjuk Galaxy Buds FE, ami elég nagy siker volt. Bár a cég nem erősítette meg, hogy új fejhallgatókat dob ​​piacra a nagy párizsi rendezvényén, az elmúlt hónapok kiszivárogtatásai arra utalnak, hogy ez valóban megtörténhet.

Az első nagy változást mutat be a dizájnban, szárral és átlátszó fedelű tokkal ellátott modelleket hoz, egyben az Apple híres 2. generációs AirPods Pro-jára is emlékeztetve. Az új Buds3 mindössze két színben kerül piacra: fehér és szürke.

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (15)

Ami a Galaxy Buds2 vonalat illeti, a Samsung új fejhallgatóinak mindkét oldalára kaphat meghajtót, az IP57 minősítés mellett, hogy akár víz és por esetleges bejutása esetén is használható legyen. Azt is elmondják, hogy a modellek támogatni fogják a SmartThings platformot, amely az alkalmazáson és a webhelyen keresztül érhető el, a Bluetooth 5.4 szabvány támogatása mellett.

A Galaxy Buds3-nak minden fülhallgatóhoz dinamikus meghajtóval kell megjelennie a piacon, míg a Galaxy Buds3 Pro mindkét oldalán kettő lesz a megnövelt dinamikatartomány érdekében.

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (16)

A Galaxy Buds3 Pro a Galaxy Buds2 Pro-hoz képest továbbfejlesztett zajszűrő rendszerrel (ANC) érkezzen, ráadásul Galaxy okostelefonokhoz és táblagépekhez csatlakoztatva mindent térbeli hangzásban lehet majd hallani, ami még inkább magával ragadó. Nézd meg a képet róla, már kiszivárgott:

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (17)

Végül az új fejhallgatónak új funkciókat kell kapnia a Galaxy AI-nek köszönhetően, amelyet új funkciókkal kell frissíteni a Galaxy Unpacked 2024 Paris során. Az árakról keveset tudni, de az akkumulátor a Galaxy Buds 3 professzionális legfeljebb 24 óráig tarthat, míg a Galaxy Buds3 Pro Akár 30 órás akkumulátor-üzemidővel kerül piacra a hordtáska támogatásával.

hol kell nézni

A Youtube-on

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (18)

A legjobb módja annak, hogy megnézze aGalaxis kicsomagolva 2024ez szőrSamsung Brazil YouTube, amely valós idejű fordítást tartalmaz majd. Csak nyissa meg a csatornát aznap 10. július 2024-én 10 órától (brazíliai idő szerint).

Ha szeretnél valós időben követni a bejelentéseket fordítás nélkül, akkor az élő adást is követheted a globális csatornán Samsung. Csak kattintson az alábbi lejátszóra a cég által meghatározott napon és időpontban:

Samsung közösségi hálózatok

Végül az összes bejelentést a hivatalos csatornákon is nyomon lehet majd követni Samsung Brazília, valós idejű fordítással portugálra. Nyissa meg az alábbi oldalakat az esemény időpontjában és napján, hogy ne maradjon le semmiről:

És persze emlékezünk arra, hogy a showmetech jelen lesz az eseményen, közvetlenül Párizsból, hogy elmondja az összes bemutatott hírt. Mindenképpen kövesse az összes cikket, hogy megtudja, hogy a pletykák beigazolódnak-e vagy sem.

Addig is mondd el kommentben: mit vársz a nagy eseménytől? Samsung?

Lásd még

A Samsung bemutatja a Galaxy Ringet az MWC 2024-en. Lásd a képeket
Az 5 legjobb okosgyűrű 2024-re

A Samsung bemutatja a Galaxy Ringet az MWC 2024-en. Lásd a képeket

Az 5 legjobb okosgyűrű 2024-re

Néhány információval: TechRadar (1, 2 és 3) l PC Mag l Samsung Newsroom Brazília l Tom's Guide l Slash szivárgások

A szöveget lektorálta:Pedro Bomfim

Hogyan nézhetjük meg a Galaxy Unpacked Paris 2024-et (és mire számíthatunk) (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 5742

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.