Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (2024)

Jouw lokale ongediertebestrijder

Deskundige ongedierte bestrijding nodig in Bladel of omgeving? Hallo, ik ben Kees van Pro Curo. Ik behoor tot een sterk team van professionele bestrijders. Voel jij je onveilig door ongedierte? Kom je elke dag weer schade tegen en ben je bang dat ziektes uitbreken? Twijfel nooit als je plaagdieren ziet, maar neem direct contact op met ons voor een afspraak. Dit kan telefonisch of per mail.

Neem contact op per mail

Telefonisch bereikbaar vanaf 07:00.

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (1)

Kees Bruers

Ongediertebestrijder in Bladel, geselecteerd door Beestjes Kwijt.

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (2)

  • 8,9 (Gebaseerd op 128 reviews)
  • Aanbevolen door 99%
  • Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (3) Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (4)
Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (5)

Navigeer direct naar

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (6) Voordelen van Beestjes Kwijt

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (7) Werkwijze Beestjes Kwijt

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (8) Kosten ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (9) Alles over bestrijding

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (10) Soorten ongedierte

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (11) Neem contact op

Met spoed ongedierte bestrijden

Je hebt ongedierte aangetroffen en je bent misschien wel heel bang. Zeker als het om stekende of bijtende beestjes gaat. Of als het om plaagdieren gaat die in korte tijd heel veel schade aanrichten. Bel direct Kees van Pro Curo. Hij helpt particulieren en bedrijven en is altijd snel ter plaatse in Bladel, Hapert, Veldhoven, Valkenswaard, Eersel, Bergeijk, Reusel en Hilvarenbeek. Eenmaal bij jou stelt hij je gerust en gaat hij direct aan de slag. Zwaai al die nare beestjes maar alvast uit!

De voordelen van Beestjes Kwijt

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (12)

Direct contact

Bel en spreek rechtstreeks jouw lokale bestrijder.

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (13)

Gecertificeerd

Alle bestrijders hebben de juiste papieren.

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (14)

Hulp bij spoed

Binnen 24 uur van je ongedierteprobleem af.

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (15)

Tevreden klanten

Ruim 250.000 mensen gingen jou al voor.

Zo werkt Beestjes Kwijt

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (16)

Stap 1

Heb je last van ongedierte? Bel de lokale bestrijder, bespreek je probleem en de kosten.

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (17)

Stap 2

Ga je akkoord? Dan komt de bestrijder langs op de dag dat het jou het beste uitkomt.

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (18)

Stap 3

Eind goed, al goed. Het ongedierteprobleem wordt op een vakkundige manier opgelost.

Kosten ongediertebestrijding Bladel

Ongedierte in je huis of bedrijf levert al genoeg stress op. Gelukkig rekent Kees van Pro Curo altijd eerlijke prijzen voor het ongedierte bestrijden in Bladel of omgeving. Maar hoe hoog wordt jouw prijs? Bel hem en hij geeft een vaste prijs op of een prijs bij benadering. Bestrijding van plaagdieren is namelijk maatwerk en hij heeft daarom vaak eerst de volgende informatie nodig:

  1. Welke middelen heeft hij nodig voor bestrijding, inspectie en wering?
  2. Hoeveel werkuren neemt de bestrijdingsklus in beslag?
  3. Op welke dag en op welk tijdstip heb je hulp nodig? Dit vanwege eventuele toeslagen.

Antwoorden op deze vragen komen vaak tot stand door inspectie. Na onderzoek weet Kees precies welke handelingen hij moet uitvoeren, hoe vaak die moeten voorkomen en hoeveel alles bij elkaar kost. Het hele plan geeft hij weer in een offerte. Stem je in met deze offerte, dan zal hij niet aarzelen om zo snel mogelijk te beginnen. Direct meer weten over de kosten en een afspraak vastleggen? Bel of mail vandaag nog naar Pro Curo.

Neem contact op per mail

Onze bestrijder Kees is vorige week 20 keer gebeld in de regio Bladel

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (19)

Dit moet je weten over ongediertebestrijding

Krijg ik garantie van mijn lokale bestrijder?

Kees van Pro Curo, de lokale bestrijder voor Bladel, geeft zelden garanties. Hij gaat immers door met bestrijding tot er geen beestje meer overblijft in jouw woning of bedrijfspand. Bovendien kan een plaag terugkomen als je je niet houdt aan zijn adviezen om ongedierte te voorkomen. Alleen voor bestrijding van wespen en op bepaalde bestrijdingsmiddelen gelden er een paar garanties. Meer weten? Maak direct een afspraak en je weet al snel waar je aan toe bent.

Hoe werkt Beestjes Kwijt?

De ongediertebestrijder start altijd met wat vragen. Om welk beestje gaat het? Kom je schade tegen of zijn er andere tekenen? Vertel hem wat je weet zodat hij alvast een zo duidelijk mogelijk beeld krijgt van het probleem. Eenmaal ter plekke gaat hij mogelijk ook nog zelf op onderzoek uit. Dit doet hij in ieder geval zeker als er tekenen zijn van een uitgebreide of complexe plaag.

Weet de bestrijder voldoende over je probleem? Hij overlegt dan met je wat hij gaat doen en wat het precies kost. Na jouw akkoord gaat hij vrijwel direct aan het werk, tenzij hij eerst nog producten moet bestellen of andere zaken moet voorbereiden. Waarmee hij aan de slag gaat? Denk aan insecticide of aan rodenticide (dit laatste is gif voor knaagdieren). Afhankelijk van het soort ongedierte gebruikt de expert ook klemmen.

Tot slot brengt de bestrijder, in overleg met jou, ook wering aan als hij ziet dat dit nodig is. Hierbij moet je denken aan, onder meer, het dichten van openingen in muren of vloeren. Dit voorkomt dat er (nog meer) beestjes binnen kunnen komen. Is de plaag ontstaan vanwege gebrek aan hygiëne? Dan wijst de bestrijder je hierop zodat je op dat vlak ook zelf actie kunt ondernemen. Tja, effectieve ongediertebestrijding is vaak een samenwerking tussen klant en bestrijder!

Hoe vind ik een betrouwbare ongediertebestrijder?

Via Beestjes Kwijt vind je direct een betrouwbare ongediertebestrijder. Wij bestaan namelijk uit een netwerk van, door ons zorgvuldig geselecteerde, lokale ongediertebestrijders. Landelijke dekking verzekerd! Wat wij belangrijk vinden? Een bestrijdingsbedrijf moet aantoonbaar veel ervaring hebben, een juiste prijs-kwaliteitverhouding hanteren én uiterst klantvriendelijk zijn. Voldoet een bedrijf aan deze voorwaarden? Dan krijgt het van ons een eigen werkgebied. En ja, op jouw beurt vind je dan een betrouwbare ongediertebestrijder!

Doen jullie aan spoedservice?

Spoedhulp bij ongediertebestrijding is elke dag mogelijk. Bel je vanuit Bladel of omstreken als de nood hoog is? De experts van Pro Curo staan dan voor je klaar. Een ervaren bestrijder komt vliegensvlug jouw kant op om het probleem te onderzoeken en aan te pakken. Houd wel rekening met het feit dat voor hulp in de avonduren of in het weekend altijd een toeslag geldt. Maak direct een afspraak, overleg en reken snel af met kruipend of vliegend ongedierte!

Welk ongedierte bestrijden jullie?

De bestrijders van Pro Curo zijn inzetbaar voor bestrijding van alle soorten ongedierte. Bekijk onderstaand overzicht maar eens. Kom je een beestje tegen dat normaal gesproken niet in ons land voorkomt? Wij bestrijden ook faraomieren, mediterrane draaigatjes en Aziatische hoornaars! Herken je een beestje niet? Geen punt. Bel alsnog met bestrijder Kees en hij komt het even onderzoeken. Je krijgt dan snel uitsluitsel: is het ongedierte of niet?

  • wespen
  • vlooien
  • vliegen
  • mieren
  • motten
  • rioolvliegjes (motmuggen)
  • kakkerlakken
  • bedwantsen
  • muizen
  • ratten (zwarte rat of bruine rat)
  • houtworm
  • boktor
  • zwam
  • duiven
  • mollen

Hoe kom je aan een plaag?

Een plaag ontstaat niet spontaan, al lijkt dat vaak wel zo. Sommige soorten ongedierte worden aangetrokken door vervuilde omgevingen. Andere soorten, zoals wespen, vinden - toevallig of niet - een beschutte plek in je woning of bedrijf en bouwen daar een nest.

Weer andere beestjes komen binnen via goederen. Denk aan kakkerlakken in voedselproducten of houtworm in tweedehands meubelen. En bedwantsen? Tja, als je in een besmette kamer slaapt, kun je deze beestjes heel snel verder verspreiden, zonder het zelf te merken.

Juist omdat plaagdieren op allerlei manieren hun weg naar jouw adres kunnen vinden, wil je je leefomgeving extra goed beschermen. Dit kan op verschillende manieren:

  1. Dicht zoveel mogelijk gaten en kieren in je woning of bedrijfspand.
  2. Controleer (vooral tropisch) voedsel op eitjes, larven of beestjes.
  3. Poets ruimtes regelmatig en laat geen afval slingeren. Plaagdieren komen snel op nare geuren af.
  4. Laat ook nooit tuinafval liggen. Sommige beestjes maken daar nesten in aan.
  5. Voedsel kun je het beste bewaren in goed afsluitbare containers van hard materiaal.
  6. Onbewerkt hout beschermen tegen houtworm of boktor? Verf, lak of beits het, zodat houtkevers geen eitjes in de groeven kunnen leggen.

Misschien komen deze adviezen voor jou al te laat. Hoewel, je hebt er natuurlijk altijd wat aan. Je wilt immers geen tweede, of misschien zelfs derde, plaag meemaken. Heb je inmiddels al een afspraak met Pro Curo? Bestrijder Kees of zijn collega's heeft mogelijk nog méér adviezen voor je tijdens de bestrijding!

Staat jouw vraag er niet tussen? Bel dan naar Pro Curo: 085 - 029 2200

Van welk soort ongedierte heb je last?

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (20)

Muizen

Muizen

Een muis jaagt men vaak de stuipen op het lijf omdat ze zo snel zijn. Maar dat is niet alles, ze verspreiden bacteriën die ziektes kunnen veroorzaken en knagen aan kabels en andere spullen.

Onhygiënisch

Zelf bestrijden is lastig

Alles over muizen

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (21)

Wespen

Wespen

Wespen zijn gevaarlijk. Heb je een nest in huis of tuin? Dan wil je daar zo snel mogelijk vanaf. Wanneer ze zich bedreigd voelen, zullen ze steken. Pas extra op wanneer je allergisch bent.

Gevaarlijk

Ga niet zelf bestrijden

Alles over wespen

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (22)

Mieren

Mieren

Mieren leven in kolonies en verblijven in mierennesten. Ze zitten vaak in tuinen, maar kunnen ook je huis binnendringen. Laat vooral geen etensresten slingeren in of rondom je huis.

Niet gevaarlijk

Zelf bestrijden mogelijk

Alles over mieren

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (23)

Houtworm

Houtworm

Houtworm is een verzamelnaam voor de larven van verschillende houtwormkevers. Deze larven vreten hout van binnenuit op. Dit tast de stabiliteit van constructies aan.

Gevaarlijk

Ga niet zelf bestrijden

Alles over houtworm

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (24)

Ratten

Ratten

In nederland leven bruine en zwarte ratten. Ze komen je huis binnen door bijvoorbeeld kou of een defect aan het riool. Overal waar ze lopen verspreiden ze bacteriën en uitwerpselen.

Onhygiënisch

Zelf bestrijden lastig

Alles over ratten

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (25)

Bedwantsen

Bedwantsen

Bedwantsen zijn vijf tot negen millimeter groot en bruin van kleur. Ze zitten tussen de naden van matrassen en zuigen zich vol met bloed van mensen, dit veroorzaakt jeukende bultjes.

Verspreid razendsnel

Ga niet zelf bestrijden

Alles over bedwantsen

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (26)

Vlooien

Vlooien

Vlooien zijn vaak lastig te vinden bij huisdieren, ze zijn klein en zitten niet stil. Deze parasiet kan overspringen op mensen, maar kan niet op de huid blijven zitten en zal dus wegspringen.

Niet gevaarlijk

Zelf bestrijden mogelijk

Alles over vlooien

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (27)

Duiven

Duiven

Duiven, ook wel vliegende ratten genoemd. Ze zorgen voor enorme overlast, vooral als ze met velen komen. Duiven mogen niet bestreden worden, alleen verjaagd of geweerd.

Niet gevaarlijk

Bestrijden verboden

Alles over duiven

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (28)

Mollen

Mollen

Mollen zijn voor de meeste mensen met een gazon een doorn in het oog. Toch zijn deze bijna blinde beestjes erg nuttig, het omwoelen van grond is namelijk goed voor de afwatering.

Niet gevaarlijk

Zelf bestrijden lastig

Alles over mollen

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (29)

Vliegen

Vliegen

Vliegen komen af op etensresten. Laat dus niets rondslingeren en berg voedsel goed op. Daarnaast kun je vliegen buiten de deur houden door alle kieren in huis te dichten.

Niet gevaarlijk

Zelf bestrijden mogelijk

Alles over vliegen

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (30)

Kakkerlakken

Kakkerlakken

Er zijn verschillende soorten kakkerlakken: van lichtbruin tot rood en van 1 tot 4 cm lang. Kakkerlakken planten zich snel voort, ze leggen eipakketjes met ongeveer 20 tot 30 eitjes tegelijk.

Onhygiënisch

Zelf bestrijden lastig

Alles over kakkerlakken

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (31)

Boktor

Boktor

Boktor is een houtkever. De larven van boktor richten het meeste schade aan. Ze voeden zich vooral met onbewerkt hout en verzwakken daarmee een houten constructie.

Gevaarlijk

Ga niet zelf bestrijden

Alles over boktor

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (32)

Motmuggen

Motmuggen

Motmuggen, ook wel rioolvliegjes genoemd. Deze vliegjes dringen je huis binnen door een defect aan het riool. Let op, verhelp eerst het riooldefect en bestrijd daarna de vliegjes.

Verspreid razendsnel

Zelf bestrijden lastig

Alles over motmuggen

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (33)

Motten

Motten

Motten leggen eitjes in kleding en levensmiddelen. De uitgekomen larven vreten vervolgens het stof of voedsel. Ze kunnen een ware plaag vormen in huis en schade aanrichten.

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (34)

Muggen

Muggen

Muggen zijn vooral vervelend omdat ze kunnen steken en jou een hoop jeuk kunnen bezorgen. Pas op als je allergisch bent voor muggensteken, raadpleeg dan een dokter bij klachten.

Niet gevaarlijk

Zelf bestrijden mogelijk

Alles over muggen

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (35)

Papiervisjes

Papiervisjes

De naam zegt het al, papiervisjes leven van papier. Je zult ze dan ook vaak tegenkomen tussen boeken of oud papier. Effectieve bestrijding is eigenlijk alleen mogelijk met insecticide.

Niet gevaarlijk

Zelf bestrijden mogelijk

Alles over papiervisjes

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (36)

Spinnen

Spinnen

Spinnen zoeken naar warme, donkere plekken (in kelders of op zolders). Spinnen mogen niet bestreden worden, er mag alleen wering aangebracht worden.

Niet gevaarlijk

Bestrijden verboden

Alles over spinnen

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (37)

Zilvervisjes

Zilvervisjes

Zilvervisjes zitten graag op warme en vochtige plekken. Je ziet ze dan ook vaak wegschieten als je het licht aandoet. Ventileren verlaagt de luchtvochtigheid en verjaagt de zilvervisjes.

Niet gevaarlijk

Zelf bestrijden mogelijk

Alles over zilvervisjes

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (38)

Zwam

Zwam

Zwammen zijn schimmels. De ideale plek voor zwammen om te groeien is een warme, vochtige ruimte waar weinig geventileerd wordt. Kelders of kruipruimtes zijn daarom ideaal voor zwam.

Kan gevaarlijk zijn

Ga niet zelf bestrijden

Alles over zwam

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (39)

Kevers

Kevers

Kevers zijn vliegende insecten. In Nederland kennen we zo’n 4.200 keversoorten. Slechts enkele komen in huis, dit zijn kevers die leven van hout, textiel of voedsel zoals granen.

Niet gevaarlijk

Zelf bestrijden mogelijk

Alles over kevers

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (40)

Wespen bestrijden

Wespen bestrijden

Heb jij een wespennest in je tuin? Dan wil je daar zo snel mogelijk vanaf. Wespen kunnen namelijk gevaarlijk zijn en steken wanneer ze zichzelf bedreigd voelen. Pas vooral op indien je allerg

Gevaarlijk

Ga niet zelf bestrijden

Alles over wespen

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (41)

8,9

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (42)

8,9

Kees, aangenaam

Jouw persoonlijke bestrijder

Kees Bruers, van Pro Curo kan zich de paniek van klanten goed voorstellen. “Soms denken klanten dat ze een groot ongedierteprobleem hebben en dan blijkt het achteraf toch mee te vallen. Dat is natuurlijk prettig als zoiets voorkomt. Gaat het toch om een ernstige plaag? Dan sta ik of een van mijn collega's in no-time voor de deur!”

Neem contact op per mail

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (43)

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (44)

Werkgebied

In deze regio bestrijden Kees en collega's ongedierte

Veldhoven Valkenswaard Bergeijk Eersel Hilvarenbeek Reusel Hapert Hoogeloon Casteren Netersel

Ervaringen van onze klanten

128 reviews met een gemiddelde score van 8,9

8/10

Prima service wel prijzig.

Dickens uit Bladel

10/10

Traas midden-brabant

Jeanet uit Lage mierde

9/10

Het contact ging soepel en probleem was snel opgelost.

Bram uit Hilvarenbeek

9/10

Prima ervaring met de ongediertebestrijder. Was snel geregeld en uitvoering was ook snel. Ook goede toelichting om het in de toekomst te voorkomen.

Rick uit Bergeijk

10/10

Snelle service, vriendelijk, goed geholpen!

Van den heuvel uit Veldhoven

8/10

Heldere uitleg, stelt een goed actieplan op.

Jayden uit Eindhoven

10/10

Snel:volgende dag al verholpen. Binnen een half uur waren de wespen ter ziele na inspuiten van de muur. Worden niet meer aangevallen en kunnen rustig in onze tuin vertoeven! Fijn hoor bedankt! Lees de hele review

P uit Eindhoven

9/10

Super snelle service!

Yvonne uit Waalre

9/10

Fijn contact en snel ter plekke. Dank

Dominique uit Eindhoven

9/10

Goed telefonisch bereikbaar (zelfs op zondag), en willen snel handelen. Aardige mensen en heel betrouwbaar.

Babette uit Tilburg

9/10

Prima ervaring en erg snel

Jaap uit Tilburg

9/10

De jongenman die is geweest was aardig en legde alles goed uit.

Werner uit Goirle

9/10

Snelle reactie en snel geholpen. Vriendelijke man

Claudia uit Berkel-enschot

9/10

Snel en adequaat

Justin uit Goirle

10/10

Bij de verbouwing werd een wespennest ontdekt. De volgende dag moesten de mensen doorrennen werken.'s avonds om 20. 30 uur gebeld en precies volgens afspraak stond er om7. 00 uur de volgende ochtend een vriendelijke en deskundige ongediertebestrijder op de stoep. Na een goede inspectie en de juiste verdelging konden de timmermannen om 9. 00 uur zonder het risico van wespensteken aan het werk gaan. Zeker een aanrader! Lees de hele review

Hcm uit Berkel-enschot

Bekijk alle reviews

Reviews verzameld via:

Voordelen deskundige bestrijding

Beestjes Kwijt is inmiddels een begrip. Veel mensen beseffen namelijk dat zij de strijd tegen ongedierte niet in hun eentje kunnen winnen. En helaas, dat geldt zeker voor uitgebreide plagen van, bijvoorbeeld, muizen, ratten, houtworm of bedwantsen. Jij hebt ook behoefte aan een professionele aanpak? Regel een expert via ons platform en verwacht verschillende voordelen!

  1. Je krijg altijd hulp van een lokale bestrijder. Die is het snelst ter plekke.
  2. Jouw lokale bestrijdingsbedrijf werkt alleen met professionele bestrijdingsmiddelen.
  3. De deskundige besteedt naast bestrijding veel aandacht aan preventieve maatregelen.
  4. De bestrijders zijn elke dag van de week inzetbaar voor spoedhulp.
  5. Voor bedrijven is een ongediertepreventieplan mogelijk om ongedierte altijd een stap voor te blijven. Informeer hier direct naar als je belt voor een afspraak met jouw lokale bestrijder!
Neem contact op per mail

Telefonisch bereikbaar vanaf 07:00.

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (46)

Let op! Ongedierte kan schadelijk zijn voor jouw eigen gezondheid en voor de mensen in jouw omgeving.

Neem contact op

Een kostenindicatie ontvangen of heb je andere vragen over professionele bestrijding? Neem dan contact op met onze lokale bestrijder.

Je gegevens zijn veilig

Jouw lokale bestrijder

Samen met het team van ervaren vakmannen helpt Kees je graag van jouw ongedierteprobleem af.

Ruim 15 jaar ervaring

Pinnen is mogelijk

Werkzaam in Bladel

Beschikbaar voor jouw klus

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (47) Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (48)

"Het belangrijkste is dat je dit vak leuk vindt!"

Veelvoorkomend ongedierte in Bladel

Ik denk dat ik houtworm in mijn buffetkast heb. Er zitten hele kleine hoopjes zaagsel en als ik dat weg veeg zitten er kleine gaatjes. Graag uw hulp bij de houtworm bestrijden.

Bladel • Sportparkstraat

Wij hebben spinnen thuis en het zijn niet zomaar kleine en dunne spinnen, nee ze zijn heel dik en ze hebben een hele dikke rug met dikke poten. Ik kan hier amper door slapen en krijg er de rillingen van over me lijf.

Bladel • Jacques perklaan

We hebben in ons bedrijf veel last van wantsen. Kunt u die bestrijden en wat zijn daar de kosten van? Ik hoor het graag.

Hapert • Bernhardstraat

Onze hond heeft vlooien en wat we ook doen, hij komt er niet vanaf. Wat moeten wij doen? Ik hoor graag advies.

Bladel • Emmaplein

Ik heb kakkerlakken in mijn appartement en ik zou deze graag bestrijden. Ik heb er tot nu toe drie gezien, dus de oorzaak is nog niet gevonden en ik zou ook daar graag hulp bij hebben. Wat zijn de kosten en wanneer zou er een afspraak gemaakt kunnen worden?

Hapert • Arnold van Rodelaan

Wij hebben een balk met houtwormen op de zolder. Ik zou dit graag aan iemand van jullie willen laten zien. Bij voorbaat dank!

Bladel • Ten Vorsel

Ik zie meerdere gaten in de grond en een of twee wespen er in kruipen. Hoe voorkom ik een plaag? Ik hoor het graag.

Bladel • Wilhelminalaan

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (49)

Samen met het team van ervaren vakmannen helpt Kees je graag van jouw ongedierteprobleem af.

Ruim 15 jaar ervaring

Pinnen is mogelijk

Werkzaam in Bladel

Beschikbaar voor jouw klus

  • 8,9 (Gebaseerd op 128 reviews)
  • Aanbevolen door 99%
Neem contact op per mail

Navigeer direct naar

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (50) Voordelen van Beestjes Kwijt

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (51) Werkwijze Beestjes Kwijt

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (52) Kosten ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (53) Alles over bestrijding

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (54) Soorten ongedierte

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (55) Neem contact op

Ongediertebestrijding Bladel, advies & kosten - Beestjes Kwijt (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 6023

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.