TikTok Marketing: Ontdek de Kracht van TikTok voor Bedrijven - alweter (2024)

Is marketing op TikTok de moeite waard?

Als je al bekend bent met het creëren van goede inhoud voor sociale media, kunnen TikTok-advertenties de moeite waard zijn. Het platform heeft een breed publiek en biedt mogelijkheden om je merk op een authentieke en boeiende manier te presenteren.

Met meer dan 1 miljard actieve gebruikers wereldwijd biedt TikTok een enorm bereik om jouw merkboodschap over te brengen. Bovendien heeft TikTok een jonger publiek, met de meerderheid van de gebruikers in de leeftijdscategorie van 16-24 jaar. Dit kan gunstig zijn als jouw merk zich richt op deze doelgroep.

Door gebruik te maken van creatieve strategieën en het begrijpen van de TikTok-cultuur, kun je waardevolle resultaten behalen en je merkbekendheid vergroten. TikTok staat bekend om zijn virale challenges en trends, waardoor je de mogelijkheid hebt om je merk op een organische manier te promoten en de aandacht van het publiek te trekken.

Uit een rapport van Socialbakers blijkt dat de gemiddelde engagement rate op TikTok hoger is dan op andere sociale mediaplatforms zoals Instagram en Facebook. Dit betekent dat gebruikers actief betrokken zijn bij de content en bereid zijn om interactie te hebben met merken.

Kortom, als je al ervaring hebt met het creëren van goede inhoud voor sociale media en bereid bent om de TikTok-cultuur te omarmen, kunnen TikTok-advertenties de moeite waard zijn. Het platform biedt mogelijkheden om je merk op een authentieke en boeiende manier te presenteren, met een groot bereik en een betrokken publiek.

Welk type marketing gebruikt TikTok?

TikTok-marketing omvat het promoten van je merk, producten of diensten bij consumenten op het platform. Het draait om het creëren van impactvolle videocontent die resoneren met de TikTok-gemeenschap.

Dit kan variëren van het maken van grappige en vermakelijke video’s tot het delen van educatieve inhoud of het tonen van nieuwe producten. Door de juiste benadering te kiezen en in te spelen op de interesses van je doelgroep, kun je effectieve TikTok-marketingcampagnes opzetten.

Enkele statistieken die aantonen waarom TikTok-marketing de moeite waard is:

  • TikTok heeft wereldwijd meer dan 1 miljard actieve gebruikers, waarmee het een enorm bereik heeft.
  • Gemiddeld besteedt een TikTok-gebruiker ongeveer 52 minuten per dag aan het bekijken van video’s op het platform.
  • TikTok heeft een jongere demografie, met ongeveer 41% van de gebruikers tussen de 16 en 24 jaar oud.
  • Beroemdheden en influencers hebben een grote invloed op TikTok, waardoor merken kunnen profiteren van samenwerkingen en gesponsorde inhoud.

Met deze wetenschap kun je je TikTok-marketingstrategie verder verfijnen en optimaliseren om maximale impact te creëren. Het is belangrijk om consistent en authentiek te zijn in je videocontent, deel te nemen aan populaire uitdagingen en trends, en het gebruik van hashtags te integreren om de zichtbaarheid van je merk te vergroten.

Door de toenemende populariteit en het grote aantal gebruikers blijft TikTok een veelbelovend platform voor het bereiken van een breed publiek en het bevorderen van je merk. Met de juiste creatieve insteek en een goed begrip van de TikTok-gemeenschap, kun je succesvolle TikTok-marketingcampagnes opzetten die resoneren met je doelgroep.

Is TikTok goed voor het promoten van bedrijven?

Ja, TikTok kan zeer effectief zijn voor het promoten van bedrijven, met name voor kleine bedrijven. Het platform biedt de mogelijkheid om een breder publiek te bereiken en de betrokkenheid van consumenten te vergroten.

Met creatieve en opvallende videocontent kun je je merk op een unieke manier presenteren en een positieve indruk achterlaten bij potentiële klanten. TikTok stelt kleine bedrijven in staat om zich te onderscheiden en hun conversie te verhogen.

Interessant is dat TikTok wereldwijd meer dan 1 miljard actieve gebruikers heeft, waardoor het een enorm potentieel publiek biedt voor bedrijven die hun merk willen promoten. Bovendien hebben gebruikers gemiddeld 52 minuten per dag doorgebracht op de app, wat aangeeft dat er veel mogelijkheden zijn om de aandacht van gebruikers te trekken.

Een ander voordeel van TikTok is de mogelijkheid om viraal te gaan. Als je videocontent eenmaal populair is op TikTok, kan deze zich snel verspreiden en een groot aantal views en betrokkenheid genereren. Dit kan leiden tot meer naamsbekendheid en potentiële klanten voor je bedrijf.

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat effectief gebruik van TikTok voor bedrijven staat of valt met de creativiteit en relevantie van de content. Het is essentieel om inhoud te maken die aantrekkelijk is voor het TikTok-publiek en die aansluit bij de waarden en interesses van je doelgroep.

Al met al biedt TikTok een platform waarop bedrijven zich kunnen onderscheiden en hun merk kunnen promoten op een manier die traditionele marketingkanalen niet altijd mogelijk maken. Door de aantrekkingskracht van TikTok en de mogelijkheid om viraal te gaan, kan het bijdragen aan het vergroten van de zichtbaarheid en het succes van een bedrijf.

TikTok Marketing: Ontdek de Kracht van TikTok voor Bedrijven - alweter (1)

Hoeveel kost een TikTok-advertentie?

Het budget voor TikTok-advertenties kan variëren, maar over het algemeen moet je minimaal $500 uitgeven aan een campagne om te starten, met een minimum van $10 per CPM (kosten per duizend vertoningen). De kosten kunnen afhangen van verschillende factoren, zoals de doelgroep, de advertentie-indeling en de duur van de campagne. Het is belangrijk om je doelstellingen en budget zorgvuldig te plannen voordat je investeert in TikTok-advertenties.

Het is goed om te onthouden dat de kosten van TikTok-advertenties kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren. Het budget dat nodig is om een campagne te starten, is over het algemeen minimaal $500. Dit is een richtlijn en kan hoger of lager zijn, afhankelijk van je specifieke doelen en vereisten.

Daarnaast is er een minimumvereiste van $10 per CPM (kosten per duizend vertoningen). Dit betekent dat je minimaal $10 moet besteden voor elke duizend keer dat je advertentie wordt vertoond. Dit kan helpen om de potentiële kosten in perspectief te plaatsen en een idee te geven van hoeveel bereik je kunt verwachten voor je investering.

Naast het budget zijn er nog andere factoren die invloed kunnen hebben op de kosten van TikTok-advertenties. De doelgroep waarop je je richt, kan bijvoorbeeld van invloed zijn op de kosten. Als je je richt op een breed publiek met veel concurrentie, kunnen de kosten hoger zijn dan wanneer je je richt op een specifieke nichedoelgroep.

Ook de advertentie-indeling kan een rol spelen bij de kosten. TikTok biedt verschillende advertentie-indelingen, waaronder in-feed advertenties, merkovergangen en branded effects. Elke indeling heeft zijn eigen prijsstelling en het is belangrijk om te begrijpen welke indeling het meest geschikt is voor je doelen en budget.

Tenslotte kan ook de duur van de campagne van invloed zijn op de kosten. Hoe langer de campagne duurt, hoe hoger de totale kosten zullen zijn. Het is belangrijk om een realistische planning te maken en te bepalen hoeveel je bereid bent te investeren over de gewenste periode.

Al met al is het essentieel om je doelstellingen en budget zorgvuldig te plannen voordat je investeert in TikTok-advertenties. Door rekening te houden met deze factoren en je investering verstandig te beheren, kun je een effectieve en kostenefficiënte advertentiecampagne op TikTok uitvoeren.

Is TikTok beter dan Instagram voor marketing?

TikTok en Instagram hebben beide hun voordelen als het gaat om marketing, maar het hangt af van je doelgroep en doelstellingen. TikTok is met name populair onder een jonger publiek, terwijl Instagram een bredere demografie bereikt. Als je een jonger publiek wilt targeten en op zoek bent naar een platform met een sterk gevoel voor creativiteit en virale trends, kan TikTok de betere keuze zijn.

Hier zijn enkele statistieken die laten zien hoe TikTok presteert op het gebied van marketing:

  • TikTok heeft wereldwijd meer dan 1 miljard actieve gebruikers, waardoor het een enorm bereik heeft voor marketeers.
  • Gemiddeld brengen gebruikers 52 minuten per dag door op TikTok, wat veel mogelijkheden biedt om hun aandacht te trekken.
  • TikTok-gebruikers zijn zeer betrokken bij de inhoud. Volgens gegevens is de gemiddelde betrokkenheidsgraad op TikTok hoger dan die op andere sociale mediaplatforms.

Het is echter ook mogelijk om beide platforms te gebruiken als onderdeel van je marketingstrategie om verschillende doelgroepen te bereiken. Instagram heeft ongeveer 1 miljard maandelijkse actieve gebruikers en biedt diverse advertentiemogelijkheden, zoals gesponsorde berichten, verhalen en shoppingfuncties. Het platform heeft ook een sterke focus op visuele content, wat gunstig kan zijn voor merken die hun producten en creativiteit willen laten zien.

Concluderend, de keuze tussen TikTok en Instagram als het gaat om marketing hangt af van je doelgroep en de specifieke doelstellingen van je campagne. TikTok kan ideaal zijn als je een jonger publiek wilt bereiken en op zoek bent naar een platform dat bekend staat om zijn creatieve trends, terwijl Instagram een breder bereik heeft en diverse advertentiemogelijkheden biedt. Het kan ook effectief zijn om beide platforms te combineren in je marketingstrategie om een bredere doelgroep te bereiken.

Wie is de marketingdoelgroep van TikTok?

TikTok trekt voornamelijk gebruikers in de leeftijdsgroep van 10 tot 19 jaar aan. Dit betekent dat het platform vooral populair is bij tieners en jongvolwassenen. Als jouw producten of diensten gericht zijn op deze leeftijdsgroep, kan TikTok een uitstekende manier zijn om je doelgroep te bereiken en betrokkenheid op te bouwen. Het is echter ook belangrijk om je specifieke doelgroep te analyseren en te bepalen of deze overeenkomt met de gebruikers van TikTok.

TikTok heeft een breed en divers publiek. Volgens gegevens van Datareportal is de grootste leeftijdsgroep op TikTok wereldwijd tussen 16 en 24 jaar oud. In de Verenigde Staten is ongeveer 50% van de gebruikers tussen 10 en 29 jaar oud, maar er zijn ook oudere gebruikers die de app ontdekken en ervan genieten.

Als je overweegt om TikTok te gebruiken als onderdeel van je marketingstrategie, is het raadzaam om dieper in de demografische gegevens te duiken. Dit kan je helpen te bepalen of je marketingdoelgroep overeenkomt met de gebruikers van TikTok. Als je doelgroep voornamelijk bestaat uit tieners en jongvolwassenen, is TikTok waarschijnlijk een geschikt platform om hen te bereiken.

Het is ook interessant om te vermelden dat TikTok een wereldwijd bereik heeft. Het is populair in veel verschillende landen en culturen, waardoor het potentieel heeft om een breed scala aan gebruikers te bereiken. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat de populariteit en demografie van TikTok voortdurend kunnen veranderen naarmate het platform evolueert.

Al met al is de marketingdoelgroep van TikTok voornamelijk gericht op tieners en jongvolwassenen tussen 10 en 19 jaar oud. Met zijn groeiende populariteit en wereldwijde bereik biedt TikTok een unieke kans om deze doelgroep te bereiken en betrokkenheid op te bouwen.

Hoe vaak moet ik zakelijk posten op TikTok?

Net als bij andere sociale mediasites is het belangrijk om een balans te vinden bij het posten op TikTok. Het is mogelijk om te veel te posten en je publiek te overweldigen, maar te weinig posten kan leiden tot verlies van interesse.

Het beste is om consistent te zijn met je inhoud en een regelmatig schema aan te houden dat past bij je doelgroep en de aard van je bedrijf. Test verschillende frequenties en analyseer de betrokkenheid om de optimale postfrequentie voor jouw bedrijf te bepalen.

Bij het posten op TikTok kunt u overwogen posten. Hiermee bedoel ik dat u regelmaat en consistentie moet aanhouden in plaats van willekeurig te posten. Dit helpt u bij het opbouwen van een loyale volgersbasis en zorgt ervoor dat uw content relevant blijft.

Een algemene richtlijn is om minimaal één tot drie keer per week iets te posten op TikTok. Dit geeft u voldoende ruimte om creatieve content te maken en tegelijkertijd een consistente aanwezigheid te behouden. Houd er rekening mee dat dit slechts een richtlijn is en dat de ideale postfrequentie kan variëren op basis van uw specifieke doelgroep en bedrijfsdoelen.

  • Monitor de betrokkenheid: Het is belangrijk om de betrokkenheid bij uw TikTok-posts te monitoren en te analyseren.
  • Test verschillende postfrequenties: Experimenteer met verschillende postfrequenties om te zien welke het meest effectief zijn voor uw doelgroep. Dit kan betekenen dat u meer of minder dan één tot drie keer per week moet posten.
  • Wees consistent: Wat uw uiteindelijke postfrequentie ook is, wees consistent met uw schema. Dit helpt uw volgers om te weten wanneer ze nieuwe content van u kunnen verwachten.

Door een gebalanceerde en doordachte aanpak te hanteren bij het posten op TikTok, kunt u de interesse van uw doelgroep behouden en een succesvolle aanwezigheid opbouwen op dit populaire sociale mediaplatform.

Wat is een voorbeeld van een TikTok-strategie?

Een succesvolle TikTok-strategie omvat het creëren van boeiende inhoud die resoneert met je doelgroep. Dit kan variëren van grappige en entertainende video’s tot educatieve tutorials of achter-de-schermen content. Het is belangrijk om trends en uitdagingen op TikTok te volgen en deze op een creatieve manier in je strategie te integreren.

Samenwerken met invloedrijke TikTok-gebruikers is een effectieve manier om je bereik te vergroten en een breder publiek te bereiken. Het werken met influencers stelt je in staat om hun volgers te bereiken en kan resulteren in meer engagement en zichtbaarheid voor je merk.

Een andere strategie is het gebruik van betaalde media op TikTok. Dit omvat het promoten van je inhoud met behulp van advertenties en gesponsorde video’s. Door te investeren in betaalde media, kun je je bereik vergroten en je merk zichtbaarder maken voor een breder publiek.

Al met al is een combinatie van het creëren van boeiende inhoud, samenwerken met influencers en het gebruik van betaalde media een effectieve TikTok-strategie die je helpt om je doelen te bereiken en je merk op het platform te laten groeien.

Wat maakt een succesvolle TikTok-advertentie?

Een succesvolle TikTok-advertentie is gebaseerd op beweeglijkheid en snelheid. Om effectief te adverteren op TikTok, is het essentieel om de Gen Z-cultuur en -trends goed te begrijpen. Merken moeten in staat zijn om naadloos in te spelen op populaire trends, merkcreaties en influencer-marketing. Het gebruik van bewegende beelden, pakkende muziek en een sterke call-to-action kan helpen om de aandacht van de TikTok-gebruikers te trekken en hen te betrekken bij je advertentie.

Een succesvolle TikTok-advertentie heeft de volgende kenmerken:

  • Beweeglijkheid en snelheid: TikTok is een platform dat draait om korte video’s met een snelle en dynamische stijl. Succesvolle advertenties passen zich aan aan de beweeglijkheid en snelheid van het platform, waardoor ze opvallen en gedenkwaardig zijn voor de kijkers.
  • Inzicht in de Gen Z-cultuur en -trends: TikTok wordt voornamelijk gebruikt door Generation Z, dus het is belangrijk om hun cultuur en trends te begrijpen. Hierdoor kun je relevante en aansprekende content creëren die aansluit bij hun interesses en waarden.
  • Inspelen op populaire trends: TikTok staat bekend om zijn virale trends en challenges. Een succesvolle advertentie maakt gebruik van deze trends en past ze op een creatieve manier toe om de aandacht van de gebruikers te trekken en hen te betrekken bij de advertentie.
  • Merkcreaties: Merken moeten in staat zijn om originele en aantrekkelijke content te creëren die past bij TikTok’s unieke creatieve en humoristische stijl. Dit helpt om een positieve associatie met het merk op te bouwen en de betrokkenheid van de gebruikers te vergroten.
  • Influencer-marketing: TikTok is een platform dat wordt gedomineerd door influencers. Samenwerken met populaire TikTok-influencers kan helpen om je advertentie een groter bereik te geven en geloofwaardigheid op te bouwen bij de doelgroep.

Door deze elementen te combineren – beweeglijkheid, snelheid, inzicht in de Gen Z-cultuur, inspelen op trends, merkcreaties en influencer-marketing – kunnen merken een succesvolle TikTok-advertentie creëren die de aandacht trekt en de betrokkenheid stimuleert.

Wat maakt TikTok een slecht platform voor bedrijven en marketing?

Hoewel TikTok veel mogelijkheden biedt voor bedrijven, zijn er ook enkele uitdagingen. Het beperkte formaat van korte video’s kan het moeilijk maken om uitgebreide informatie over te brengen of complexe boodschappen te communiceren. Bovendien is het belangrijk om de cultuur en humor van TikTok goed te begrijpen om effectieve content te kunnen maken.

Als een bedrijf niet goed aansluit bij de stijl en toon van TikTok, kan het moeilijk zijn om de aandacht te trekken en betrokkenheid te genereren. Het platform is voornamelijk gericht op entertainment en creativiteit, dus promotionele berichten kunnen worden genegeerd door de gebruikers.

Een ander nadeel van TikTok voor bedrijven is het gebrek aan targetingopties. In tegenstelling tot andere sociale media platforms zoals Facebook en Instagram, biedt TikTok beperkte mogelijkheden om specifieke doelgroepen te bereiken op basis van demografische gegevens of interesses.

Verder is er ook een risico op negatieve reacties of backlash van gebruikers. TikTok heeft een zeer actieve en betrokken gemeenschap die snel kan reageren op content van bedrijven. Als een bedrijf een misstap maakt of ongepaste content plaatst, kan dit leiden tot reputatieschade of negatieve publiciteit.

Al met al is TikTok een platform dat veel potentieel biedt voor bedrijven, maar het vereist wel een goed begrip van de gebruikerscultuur en creativiteit om effectief te kunnen zijn. Bedrijven moeten er rekening mee houden dat TikTok misschien niet het ideale platform is voor elke marketingstrategie en dat er ook andere kanalen overwogen moeten worden om een breder bereik te hebben.

Waarom is TikTok goed voor kleine bedrijven?

TikTok kan voordelig zijn voor kleine bedrijven omdat het een platform biedt waarop ze zich kunnen onderscheiden en een breed publiek kunnen bereiken. Met creatieve en authentieke videocontent kunnen kleine bedrijven zichzelf presenteren op een manier die hen onderscheidt van grotere concurrenten.

TikTok stelt kleine bedrijven in staat om hun creativiteit te tonen, betrokkenheid op te bouwen en hun merkbekendheid te vergroten zonder grote marketingbudgetten.

Het platform heeft miljoenen gebruikers over de hele wereld, waardoor kleine bedrijven de mogelijkheid hebben om een breed publiek te bereiken en hun merknaam bekend te maken. Bovendien biedt TikTok verschillende tools en functies die speciaal zijn ontworpen voor bedrijven, zoals de mogelijkheid om directe links naar producten en websites toe te voegen, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen worden omgezet in klanten.

Daarnaast staat TikTok bekend om zijn virale karakter. Als een video goed presteert en veel likes, reacties en deelacties krijgt, kan deze zich snel verspreiden naar een groot aantal gebruikers. Dit biedt kleine bedrijven de kans om organisch en kosteneffectief viraal te gaan en zo hun bereik drastisch te vergroten.

Kortom, TikTok is een platform dat kleine bedrijven de mogelijkheid biedt om zich te onderscheiden, een breed publiek te bereiken en hun merkbekendheid te vergroten zonder afhankelijk te zijn van grote marketingbudgetten. Met creatieve en authentieke videocontent kunnen kleine bedrijven zichzelf presenteren op een manier die hen onderscheidt van grotere concurrenten, en met de virale aard van TikTok kunnen ze hun bereik vergroten en nieuwe klanten aantrekken.

Kun je geld verdienen met promoten op TikTok?

Ja, TikTok-gebruikers kunnen geld verdienen door hun producten te promoten via partnerlinks. Dit stelt influencers en contentmakers in staat om samen te werken met merken en commissies te verdienen op basis van de verkopen die ze genereren. Door een groot aantal volgers en betrokkenheid op te bouwen, kunnen TikTok-gebruikers een inkomstenstroom genereren door hun populariteit en invloed te benutten.

Volgens Statista had TikTok wereldwijd meer dan 732 miljoen actieve gebruikers in 2020. Dit wijst op een enorme potentiële doelgroep voor merken en adverteerders. Door deel te nemen aan partnerprogramma’s kunnen TikTok-gebruikers hun publiek betrekken bij producten en diensten die ze aanbevelen en tegelijkertijd geld verdienen.

TikTok heeft verschillende partnerschapsprogramma’s waarmee contentmakers kunnen profiteren van de populariteit van hun video’s. Het TikTok Creator Fund is een initiatief dat inkomensmogelijkheden biedt aan geselecteerde contentmakers op basis van hun bijdrage aan het platform. Hierdoor kunnen ze betaald krijgen voor hun creatieve inhoud en betrokkenheid bij hun volgers.

Daarnaast kunnen TikTok-gebruikers samenwerken met merken en sponsors om gesponsorde inhoud te maken. Door producten te promoten en partnerlinks te delen, kunnen ze commissies verdienen op basis van de verkopen die via hun TikTok-video’s worden gegenereerd. Dit biedt zowel merken als TikTok-gebruikers een win-winsituatie, waarbij de merken profiteren van de exposure en de influencers worden beloond voor hun inspanningen.

Het is belangrijk op te merken dat geld verdienen met TikTok-promotie niet vanzelf gaat. TikTok-gebruikers moeten consistent hoogwaardige inhoud produceren, een trouwe volgersbasis opbouwen en betrokkenheid genereren om aantrekkelijk te zijn voor merken en adverteerders. Daarnaast is het van belang om zich aan de richtlijnen en regels van TikTok te houden en transparant te zijn over gesponsorde inhoud.

Met de groeiende populariteit van TikTok als sociaal mediaplatform biedt het kansen voor contentmakers om hun passie om te zetten in een lucratieve carrière. Door hun creativiteit en invloed te benutten, kunnen TikTok-gebruikers geld verdienen met het promoten van producten via partnerlinks en samenwerkingen met merken.

Zijn TikTok-advertenties goedkoper dan Facebook?

Over het algemeen zijn TikTok-advertenties goedkoper dan Facebook-advertenties, maar de kosten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren.

TikTok biedt vaak lagere advertentiekosten vanwege de concurrentie en het grotere bereik van Facebook.

Het is echter belangrijk om rekening te houden met je doelgroep, doelstellingen en de specifieke targetingopties die elk platform biedt.

Door een grondige analyse uit te voeren en de prestaties van je advertenties te volgen, kun je bepalen welk platform het meest kosteneffectief is voor jouw specifieke marketingdoeleinden.

Statistisch gezien is het interessant om te weten dat TikTok wereldwijd meer dan 2 miljard downloads heeft bereikt en meer dan 100 miljoen actieve gebruikers heeft in de Verenigde Staten.

Facebook daarentegen heeft wereldwijd meer dan 2,8 miljard maandelijkse actieve gebruikers.

Deze cijfers geven aan dat beide platforms een groot bereik hebben, maar het is belangrijk om te overwegen welke doelgroep je wilt bereiken en welk platform het beste aansluit bij jouw marketingstrategie.

Het is ook vermeldenswaardig dat de kosten van advertenties op TikTok kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de demografische gegevens van je doelgroep, de concurrentie binnen jouw niche en de duur en frequentie van je advertentiecampagnes.

Daarnaast biedt TikTok verschillende advertentie-indelingen, waaronder in-feed videoadvertenties, merkevenementen, branded effects en nog veel meer.

Het is belangrijk om de verschillende opties te verkennen en te testen om te bepalen welke indeling het beste werkt voor jouw specifieke doelen en budget.

Uiteindelijk is het aan te raden om zowel TikTok als Facebook te overwegen als onderdeel van je advertentiestrategie, aangezien beide platforms unieke voordelen en mogelijkheden bieden om je doelgroep te bereiken.

TikTok Marketing: Ontdek de Kracht van TikTok voor Bedrijven - alweter (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated:

Views: 6048

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.